Nettets beste websider for båtinteresserte

Uansett om du eier en båt eller kun er interessert i båter og havet generelt, vil du finne en rekke tilpassede nettsteder på weben. Det finnes utallige nettsider for båtinteresserte å velge mellom, alle med sine fokus. Ser du etter brukte båter, er det selvsagt Finn.no som gjelder. Der vil du finne flotte båter til salgs, samt en rekke utstyr du kanskje til og med ikke visste at du behøvde.

Finn den båten du ønsker deg – raskt og enkelt

Baatplassen.no er Norges største forum for båteiere og båtinteresserte mennesker. Der kan du diskutere båtnyheter eller kjøp av båt, samt lese deg opp på de ferskeste nyhetene fra båtverdenen. Uansett om du foretrekker seilbåter, yachts eller speedbåter, vil Båtplassen gi deg nok av informasjon. Båtguiden er blant de største magasinene for båtinteresserte – det beste er selvsagt å abonnere på bladet, men du kan også finne et utfyllende forum og en rekke båttester på Batguiden.no. For seilmenn er det Seilmagasinet.no som gjelder – alle nyheter i seillivet, både fra Norge og fra utlandet, listes opp her. Du kan også få med deg bilder fra ulike regattaer og treff ved å besøke deres nettsted hyppig. Batliv.com er noe mindre, men også her har du en rekke spennende nyheter om ulike båtkonkurranser og fisking.

Gode nettsider for tilbehør og diverse informasjon om båt

På Maritimstart.no har du beskrivelser av ulike produkter til båt som du muligens behøver – kjøp ikke ting du ikke har peiling på, les deg opp på Maritimstart først! Engelskspråklige nettsider er selvsagt mye større og bredere enn de norske nettstedene for båtinteresserte. Boatingmag.com er blant verdens største båtmagasin på nettet – der får du informasjon om alle ulike båttyper, med gjennomgående tester og kritikk av ulike produsenter. Bilder, blogger, kule videoer og et bredt marked der du kan kjøpe det meste – Boatingmag er stedet for den båtinteresserte. På Discoverboating.com kan du derimot få hjelp til å kjøpe den riktige båten. Velg dine interesser, hva du forventer av en båt og så videre, så vil nettstedet hjelpe deg i riktig retning før du kjøper drømmebåten.

This entry was posted on at and is filed under Båter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.