Beskytt telefonen din på seiltur

Når du er ute og seiler, er det flere mulige hendelser som kan medføre skade på mobilen din. Først og fremst befinner du deg ikke bare ved vannet, men du er faktisk på vannet. Videre holder du på med en aktivitet som både kan bety at du skal klatre opp i masten og være en del i bevegelse. Derfor kan det være lurt å finne rett tilbehør til mobilen din. Det gjør du enkelt ved å handle på nettet.

Beskytt telefonen mot fukt

Dersom uhellet er ute, er sannsynligheten stor for å miste mobilen på dekk. Da dette er et fuktig sted, må du beskytte den mot dette også. Sørg for at at telefonen din har et beskyttende deksel som både tar imot støtet fra fallet, men også sørger for å holde mobilen din tørr inni og utenpå. Det finnes blant annet egne lommer som du kan legge telefonen oppi, som vil sørge for at mobilen holder seg tørr.

Skjermbeskyttelse

Om først har mistet mobilen din i bakken, bør også skjermen være beskyttet. Skjermbeskyttelser vil ikke synes eller gi noen dårligere berøringsfunksjon. Derimot vil denne gi skjermen din ekstra beskyttelse. Det finnes flere varianter å velge mellom.

This entry was posted on at and is filed under Båter, Tips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.