Få orden på kroppen til sommeraktivitetene

Sommer er tid for ferie og aktiviteter. Turer, bading og båtturer står på listen hos mange, men muskel og leddsmerter kan fort legge en demper på sommeropplevelsene.

Hva kan være årsaken til muskel- og leddsmerter

Mange sitter mye stille på jobb. Statiske arbeidsposisjoner og dårlig sittestilling kan gi blant annet nakkeproblemer og dette kan også forårsake hodepine. Mange bruker i dag laptop som arbeidsverktøy, spesielt på hjemmekontor og dette øker risikoen for feil arbeidsstilling ytterligere.

Gamle skader eller lite trening er også faktorer som øker risikoen for smerter i muskler og ledd.

Hva slags behandling hjelper

Alle ønsker selvfølgelig best mulig utbytte av behandlingen slik at de bekymringsfritt skal kunne delta i aktiviteter hele sommeren. En helhetlig tilnærming er derfor viktig, slik at den som behandler, fokuserer på selve årsaken til problemet. Årsaken til for eksempel nakke- eller ryggsmerter kan nemlig sitte et helt annet sted.

Naprapatlandslaget legger stor vekt på å avsløre den underliggende årsaken til problemet og tilbyr et bredt spekter av behandlinger for mest mulig effektiv hjelp. De sørger også for rehabilitering, for å forebygge at problemene oppstår igjen. På denne måten kan du hjelpe kroppen med å bli klar for sommeraktivitetene og øke muligheten for at den holder seg slik også til neste sommer.

This entry was posted on at and is filed under Tips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.